Exklusiva designartiklar/limiterat

 

Lyxiga designprylar och konst – limiterade upplagor

 

Samlar du på exklusiva designprylar? Eller är du på jakt efter en lyxig present till en vän som är intresserad av konst, design och inredning? Då kanske en designartikel som erbjuds endast i limiterad upplaga kan vara en presentidé – en present antingen till dig själv eller till din vän! Det blir en unik gåva som bara kommer att finnas i ett begränsat antal hem.

 

RoyalDesign

Q2 2014 Image Banner 468 x 60

Hos RoyalDesign finns ett riktigt bra utbud av exklusiva designartiklar som bara ges ut i begränsade upplagor. Under ”Limiterat” hittar du t ex porslinsfigurer och skulpturer, konstglas, bordsklockor, brickor, prydnadsclowner, olika figurer i porslin, glas eller keramik (t ex djur, balletskulpturer, kvinnor, män och barn, kärlekspar och mycket mer!), doppresenter, halsband, skulpturer med julmotiv, glastavlor m m, allt i limiterade upplagor.

Nedanstående varumärken finns representerade under ”Limiterat” (med reservation för eventuella förändringar i sortimentet hos RoyalDesign). Obs: du måste gå direkt till Limiterat om du endast vill få upp en lista över de produkter som säljes i begränsade upplagor. Under varumärkeslänkarna nedan presenteras samtliga produkter hos RoyalDesign i resp. märke, både limiterade och massproducerade produkter.

Alessi
Daum
Glasvision
Klong
Kosta Boda
Lalique
Lladró
Mema/GAB
Målerås Glasbruk
Rosenthal

RoyalDesign har bra sökfunktioner så att du som kund snabbt ska kunna hitta önskade produkter. Du kan göra din sökning på varumärke, kategori, serie/mönster, färg respektive önskad prisgrupp.

RoyalDesign är en välkänd och seriös butik som erbjuder det största utbudet i Sverige av svenskt limiterat och unikt konstglas av välkända konstnärer (t ex Bertil Vallien, Ulrica Hydman-Vallien, Mats Jonasson, Göran Wärff, bara för att nämna några.) De artiklar som säljs i butiken är original, av första sortering och levereras i originalförpackning. Det finns konstsamlare från hela världen som besöker RoyalDesign för att köpa t ex unikt konstglas.

Läs köpvillkoren noggrant, så att du vet vad som gäller. Under ”Svar på vanliga frågor” hittar du en bra sammanställning på alla undringar du kan tänkas ha inför ditt köp.

Q2 2014 Image Banner 480 x 280