Exklusiva Smycken

 

Lyxiga och exklusiva designsmycken

 

Letar du efter ett riktigt lyxigt smycke att ge bort i present till en speciell person? Kanske ett halsband eller armband i äkta guld? Eller en ring eller örhängen med diamanter? Ska du gifta dig eller förlova dig letar du säkert efter förlovnings- eller vigselringar. Ja, allt går naturligtvis att hitta på nätet. Vi har samlat information om ett par populära butiker som säljer vackra, speciella och exklusiva smycken online. Nedanstående butikslista är sorterad i alfabetisk ordning, så bara scrolla på och läs om alla butikerna så att du inte missar något!

 

RoyalDesign

Q2 2014 Image Banner 468 x 60

En välkänd butik fylld med design i alla möjliga kategorier och i ALLA prisklasser! Vi tittade igenom utbudet under rubriken Smycken och hittade då bl a produkter från några mycket populära designföretag som säljer exklusiva smycken. Vi listar några av dem här nedan. När du går in under länkarna kommer du att se en presentation av samtliga produkter hos RoyalDesign i respektive varumärke, både smycken och andra designartiklar. Om du vill kan du förfina din sökning på önskad kategori (t ex halsband, armband, örhänge etc)

Carolina Gynning
Daum
Dyrberg/Kern
Georg Jensen
Gucci
Lalique
Lladro
Nialaya
Sif Jakobs
Swarowski
Thomas Sabo
Ti Sento

De allra dyraste smyckena kommer från Gucci, Georg Jensen och Lladro.

RoyalDesign har riktigt bra sökfunktioner. Filtrera din sökning på Varumärke/Leverantör, Kategori, Serie/Mönster, Färg resp. Prisklass, så hittar du snabbare det du är ute efter.

RoyalDesign är en välkänd, trygg och seriös butik. Alla artiklar som säljs i butiken är original, av första sortering och levereras i originalförpackning. Läs köpvillkoren noggrant, så att du vet vad som gäller. Under ”Svar på vanliga frågor” hittar du en bra sammanställning på alla undringar du kan tänkas ha inför ditt köp.