Exklusiva Blommor


Uppvakta med exklusiva blommor!

De allra flesta tycker om att få blommor. Och så är det kul att ge bort blommor. Att få mottagaren att känna sig speciell och uppskattad är roligt. De flesta kvinnor älskar blommor, men det finns också många män som uppskattar vackra blomsterskapelser. Det kan vara en enkel bukett, en stor bukett eller en mer avancerad blomsterdekoration.

Om du vill slå till på stort och skicka en riktigt exklusiv och lyxig blombukett eller ett vackert blomsterarrangemang till någon med blomsterbud kan vi rekommendera ett besök hos väletablerade Euroflorist.  De har mer än 30 års erfarenhet av blomsterförmedling, så det kan sin sak. Och idag är det så mycket lättare att beställa blomsterbud, eftersom du kan sitta vid datorn i lugn och ro och välja ut den ultimata blomstergåvan och sedan beställa den som ett blombud direkt på nätet.

Vi har kikat runt bland alla blombuketter, rosor, orkidéer, liljor, krukväxter, blomsterdekorationer m m på Euroflorists hemsida och presenterar nedan ett urval ur sortimentet. Och då har vi valt ut de allra exklusivaste och lyxigaste varianterna vi kunde finna. 

Några utvalda bildexempel på exklusiva blombuketter och blomsterdekorationer:

Stilig rosbukett med röda rosor. En manschett av palmblad har bundits runt buketten som ramas in fint av de gröna bladen.
Är du passionerat förälskad? Varför inte uppvakta din vän med den här eleganta buketten med röda rosor? Buketten kallas kort och gott ”Passionerade rosor” och finns att beställa online hos Euroflorist. Arrangemanget finns i storlekarna Mini, Elegant resp. Lyx. På bilden ser du Lyx-varianten.
Lila Miltona-orkidé, finns att beställa i storlekarna Mini, Elegant eller Lyx.
Det är något magiskt över orkidéer! En lite exklusivare sort är Miltona-orkidén som härstammar från Brasilien. Du kan beställa arrangemanget ”Bara för dig” som ett blombud hos Euroflorist. Välj mellan storlekarna Mini, Elegant eller Lyx och gör någon riktigt glad!
Bukett med vackra rosor i varma toner; orange, gult och rött. Finns i tre olika storlekar.
Som glödhet kärlek är den här underbara buketten med rosor i varma färger; rött, orange och gult. Rosbuketten heter ”Glödande rosor” och finns att beställa i tre olika storlekar hos Euroflorist. Visst känner man värme och kärlek när man tittar på rosorna? Det är mycket psykologi i färger!
Härlig bukett med blandade blommor i varma orangea och röda nyanser +fyra stycken Sverigelotter.
Med den här presenten ger du bort både vackra blommor och lite spänning på samma gång! Buketten finns i tre olika storlekar. Här visas den största Lyx-varianten. Fyra stycken Sverigelotter levereras tillsammans med buketten. Gåvan kallas för ”Favoritpresent” och finns hos Euroflorist.

Flera av blombuketterna och blomsterarrangemangen i Euroflorists sortiment finns i tre utföranden och prislägen; Mini, Elegant och Lyx. Dessutom finns det många blombuketter som inkluderar små presenter som t ex en chokladask, ett presentkort på en upplevelse,  lotter, en nalle m m. Detta är också presenter som du kan välja som tillval när du beställer en blombukett, krukväxt eller blomsterdekoration. 

Ett blomsterbud från Euroflorist kostar 99 kr inom Sverige. Du kan göra din beställning samma dag som du vill att dina blommor ska levereras till mottagaren, så länge du håller dig till deadlines för beställningar (se villkor här). Vid vanliga leveranser inom Sverige garanterar Euroflorist leverans samma dag om du beställer senast kl 12.00 måndag – fredag samt senast kl 11.00 lördagar. Leverans på söndagar garanteras inte, men vid speciella dagar som mors dag, julafton, mors dag och alla hjärtans dag brukar de flesta blomsterförmedlare hålla extra öppet även om den aktuella dagen råkar vara en söndag.

Naturligtvis kan du beställa ett blombud för leverans till utlandet också. Leveransavgiften för utlandsblomsterbud varierar beroende på land. Välj aktuellt land i tabellen och du får upp en lista med alla blommor som finns tillgängliga för leverans till utlandet för det valda landet.

Inför helger och högtider som jul, påsk, midsommar, mors dag, fars dag, halloween m m samt i student- , examens- och konfirmationstider uppdateras sortimentet med nya produkter med den aktuella högtiden som tema. 

Sortimentet av blommor hos Euroflorist varierar något beroende på säsong. Men vanliga och populära blommor som rosor, liljor, gerbera, hortensia, krysantemum och orkidéer finns så gott som alltid att beställa, året runt. När det gäller exklusiva och lyxiga blommor finns det gott om alternativ. Rosor är alltid populära. Det finns rosbuketter i mixade färger eller med enfärgade rosor. Och naturligtvis mängder av RÖDA ROSOR…, Röda rosor funkar alltid om du vill förmedla ett kärleksbudskap till någon speciell person. Du vet väl att blommorna har ett eget språk? Blommornas färg och antal betyder olika saker! Du kan läsa mer om detta här (Wikipedia).

 

Vi hoppas att du hittar din perfekta blomstergåva och att mottagaren blir riktigt glad!